مدیریت ریسک در اسکالپینگ: راهنمایی برای کاهش ضررها

by شیما کمالیان

اسکالپینگ یک استراتژی معاملاتی کوتاه مدت است، به همین خاطر برای اجرای این استراتژی به مدیریت ریسک بسیار دقیقی نیاز دارید. در این سبک معاملاتی، تریدرها می‌توانند از نوسانات سریع بازار به سود برسند. اما اگر مدیریت ریسک و کنترل دقیقی نداشته باشند، ممکن است باعث ضرر آنها هم شود.

در این مقاله می‌خواهیم برای مدیریت ریسک راهکارهای موثری ارائه دهیم تا بتوانید در استراتژی اسکالپینگ عملکرد بهتری داشته و میزان ضررهای خودتان را کمتر کنید.

نکته کلیدیتوضیحات
حد ضرر تعیین سطح قیمتی برای خروج خودکار از معامله در صورت ضرر
اندازه موقعیتتعیین مقدار سرمایه برای هر معامله
ابزارهای مدیریت ریسکتیک پروفیت، تریدینگ استاپ، نسبت ریسک به پاداش
تحلیل بازاراستفاده از تحلیل تکنیکال برای شناسایی فرصت‌های معاملاتی
تمرین و آموزشبهبود مهارت‌ها و دانش از طریق تمرین و آموزش مداوم

اهمیت مدیریت ریسک در اسکالپینگ

مدیریت ریسک در اسکالپینگ اهمیت زیادی دارد و اگر به گونه‌ای درست مدیریت نشود، باعث می‌شود که شما ضررهای زیادی ببینید. اما اگر به این موضوع بسیار اهمیت دهید، می‌توانید معاملات موفقی داشته باشید.

نوسانات شدید

اسکالپرها در زمانی که بازار نوسانات شدیدی دارد، وارد معامله می‌شوند. در این حالت با کمترین تغییراتی که در قیمت رخ می‌دهد، می‌توانند معاملات خود را اجرا کرده و به سود برسند و یا ممکن است دچار ضررهایی هم شوند.

تعداد معاملات زیاد

ممکن است کاربرها در طول یک روز معاملات بسیار زیادی انجام ‌دهند. هر معامله‌ای که انجام می‌شود پتانسیل ایجاد ضرر را هم دارد. یعنی هرگونه تغییری که در معاملات انجام شود، می‌تواند کل دارایی شما را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید  استفاده از اکسپرت‌ها (Expert Advisors) در اسکالپینگ: مزایا و معایب

زمان واکنش کم

معاملات اسکالپینگ معاملات سریعی است، یعنی برای اجرای معاملات زمان کمتری برای تصمیم گیری وجود دارد. هرگونه تاخیری که در تصمیم گیری ایجاد شود، می‌تواند باعث به ضرر رسیدن معاملات شود.

محاسبه دقیق اندازه پوزیشن

اسکالپرها نباید بیش از درصد مشخصی از سرمایه خودشان را وارد معامله کنند، چون انجام این کار ریسک بزرگی است و خطر از دست دادن سرمایه را به دنبال دارد.

استفاده از ابزارهای مدیریت ریسک

اسکالپرها باید از ابزارهای مدیریت ریسک استفاده کنند. این ابزارها برای محاسبه دقیق اندازه پوزیشن بر اساس حد ضرر و تحمل ریسک شما ارائه می‌شوند.

تنوع‌سازی سبد

اسکالپرها باید دارایی خودشان را در چندین جفت ارز سرمایه‌گذاری کرده و تنوع پورتفوی خودشان را بالا ببرند. این موضوع باعث کاهش ضررهای احتمالی تریدرها می‌شود.

تعیین حد ضرر

تعیین حد ضرر و یا Stop Lass، یکی از بهترین و مهم ترین ابزارهای مدیریت ریسک است. تعیین حد ضرر یعنی تعیین کردن قیمتی مشخص که با رسیدن به آن قیمت، معامله به طور خودکار بسته می شود و از ضرر بیش از حد جلوگیری می شود.

استفاده از استراتژی‌های مختلف

اسکالپرها باید برای اجرای معاملات خود تنها از یک استراتژی استفاده نکنند. آنها برای کاهش ریسک معاملاتی خود می‌توانند از ترکیب چند استراتژی اسکالپینگ استفاده کنند.

مدیریت احساسات

مدیریت احساسات در اجرای معاملات موفق همیشه تاثیرگذار بوده و می‌تواند معامله‌گران را به سودهای خوبی برساند.

پرهیز از تصمیم‌گیری احساسی

اسکالپرها باید معاملات خودشان را بر اساس تحلیل و برنامه‌ریزی پیش ببرند. آنها بر اساس سیگنال‌هایی که از اندیکاتورهای مختلف به دست می‌آورند، می‌توانند برای خود سبک معاملاتی مناسبی انتخاب کرده و موقعیت‌های مناسب را باز و بسته کنند. تریدرها نباید از احساسات خود برای اجرای سفارشات استفاده کنند.

اسکالپینگ، به دلیل ماهیت کوتاه مدت خود، احتمال ضرر بیشتری به همراه دارد.

رعایت برنامه معاملاتی

هر تریدری برای خود، برنامه معاملاتی خاصی دارد که باید به آن پایبند باشد. انحراف از برنامه معاملاتی به ضرر تریدرها است.

بیشتر بخوانید  راهنمای مبتدیان برای شروع اسکالپینگ در بازار فارکس

آموزش مداوم

هر شخصی در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کند، باید آموزش مداوم و به روزی داشته باشد. فعالیت در بازار فارکس نیاز به کسب آموزش مداوم دارد.

به‌روز ماندن با دانش بازار

مطالعه منظم و آموزش مداوم باعث می‌شود که شما اطلاعات خود درباره بازارها و ابزارهای معاملاتی را افزایش دهید.

آشنایی با روانشناسی بازار

درک روانشناسی بازار به معامله‌گران کمک می‌کند تا بتوانند رفتارهای غیر عقلانی را شناسایی کرده و از انجام آنها خودداری کنند.

نکات مهم

  • سعی کنید برای اجرای معاملات خود از ابزارهای مدیریت ریسک استفاده کنید. ابزارهای مدیریت ریسک شامل نرم‌افزارهای معاملاتی مختلفی است که هر کدام از آنها ویژگی‌های خاصی داشته و برای استراتژی‌های مشخصی به کار می‌روند.
  • استراتژی معاملاتی خود را به طور مرتب بررسی کنید و نقاط ضعف و قوت آن را مشخص نمایید. اگر برنامه شما نیاز به اصلاح داشت، اصلاحات لازم را انجام دهید تا معاملات خود را بهتر اجرا کنید.
  • سعی کنید یک برنامه جامع معاملاتی داشته باشید تا بتوانید بر اساس آن برنامه اهداف خود را پیش ببرید. از استراتژی‌های خاصی استفاده کنید، مدیریت ریسک داشته باشید و به روانشناسی بازار مسلط باشید.

جمع بندی

مدیریت ریسک در اسکالپینگ یک روش عالی برای تمرین و تجربه است. شما با رعایت کردن برخی نکات و استفاده کردن از ابزارهای مناسب، می‌توانید به مرور ریسک معاملاتی خود را کاهش داده و شانس موفقیت خود در بازارها را افزایش دهید.

سوالات متداول

You may also like

Leave a Comment

با استفاده از این فرم، تایید میکنید که قوانین وبسایت را خوانده اید و با آن موافق هستید.