اسکالپر همان معامله‌گری است که در بازارهای مالی مختلف مثل ارزهای دیجیتال، بورس و فارکس فعالیت می‌کند. اسکالپرها سعی می‌کنند از نوسانات کوتاه مدت، سودهای کوچک و پی درپی کسب کنند.

اسکالپرها برخلاف معامله‌گران و سرمایه‌گذارانی که می‌خواهند سودهای بلند مدت به دست آورند، سعی دارند معاملات زیادی را در زمان کوتاه انجام دهند. اسکالپرها از کوچکترین تغییراتی که در قیمت دارایی‌ها به وجود می‌آید، سود به دست می‌آورند.

ویژگی توضیحات
هدفکسب سود از نوسانات کوتاه‌مدت قیمت
بازه زمانیبسیار کوتاه (ثانیه تا چند دقیقه)
تعداد معاملاتبالا
ابزار اصلیتحلیل تکنیکال
ریسکبالا
مناسب برایافراد با تجربه و تحمل ریسک بالا

ویژگی‌های اسکالپرها

اسکالپرها یک سری ویژگی‌هایی دارند و برای خودشان استراتژی‌های مشخص کردند که در ادامه با این ویژگی‌ها آشنا می‌شویم:

صبر و حوصله بالا

اسکالپرها باید صبر و حوصله زیادی داشته باشند تا بتوانند در بازارهای مالی، فرصت مناسب برای وارد شدن به بازار و خارج شدن از آن را به دست بیاورند.

تحلیل تکنیکال قوی

یک اسکالپر زمانی می‌تواند با موفقیت عمل کند که بر تحلیل تکنیکال تسلط کافی داشته باشد. او باید از ابزارها و اندیکاتورهای مختلف استفاده کرده و به وسیله آنها بتوانند حرکات قیمت را پیش‌بینی کند.

سرعت عمل بالا

سرعت عمل اسکالپرها باید بالا باشد تا در زمان مناسب بتوانند سریعاً تصمیم گرفته و معاملات خود را به اجرا درآورند. در شرایط نوسانی بازار، فرصت‌های معاملاتی خیلی کم است.

مدیریت ریسک قوی

اسکالپرها باید مدیریت ریسک قوی داشته باشند و در هر معامله‌ای که انجام می‌گیرد، میزان ریسک آن را به دقت محاسبه کنند. همچنین از ابزارهای مدیریت ریسک مثل حد ضرر و حد سود استفاده کنند.

انضباط بالا

اسکالپرها باید به برنامه‌های معاملاتی خودشان پایبند باشند. آنها سعی کنند در تصمیم گیری‌های خود احساسات را کنار بگذارند و با عقل و منطق حرکت کنند.

مزایای اسکالپینگ

  • اسکالپرها می‌توانند در بازه زمانی کوتاه به سودهای بسیار خوبی برسند، اما زمانی که با استراتژی‌های دقیقی عمل کنند.
  • معمولا روش اسکالپر انعطاف پذیری خوبی دارد، یعنی شما در هر نوع بازار و با هر مقدار دارایی می‌توانید از آن استفاده کنید.
  • اسکالپرها بر روی معاملات همیشه کنترل بیشتری دارند. آنها به طور مداوم بازار را رصد کرده و معاملات خودشان را تحت نظارت قرار می‌دهند تا در صورت لزوم، حرکت صحیح را انجام دهند.

معایب اسکالپینگ

  • اسکالپر‌ها سرعت اجرای معاملات بالایی دارند و به همین خاطر لازم است که در کمترین زمان تصمیم های سریعی بگیرند. سرعت در تصمیم گیری استرس زیادی به آنها بدهد.
  • به دلیل تعداد بالای خرید و فروش‌هایی که اسکالپرها انجام می‌دهند، هزینه معاملاتی مثل کارمزد و یا اسپرد در این روش معاملاتی خیلی زیاد است.
  • سرعت معاملات در اسکالپینگ بسیار بالا است و تصمیم گیری لحظه‌ای می‌تواند باعث اشتباهات انسانی شده و ضررهای زیادی به همراه داشته باشد.

استراتژی اسکالپینگ برای همه تریدرها مناسب نیست و نمی‌توانند از این طریق به سود برسند.

آیا اسکالپینگ برای همه مناسب است؟

اسکالپینگ یک سبک معاملاتی است که برای همه نمی‌تواند مناسب باشد. تریدرهایی که به دنبال به دست آوردن سودهای سریع و هیجان انگیز هستند، می‌توانند از استراتژی اسکالپینگ استفاده کنند. اسکالپرها باید در ابتدا دانش و تجربه کافی در بازارهای مالی را به دست بیاورند، سپس اقدام به انجام معاملات کنند.

نتیجه گیری

اسکالپرها معامله‌گرانی هستند که ریسک معاملات را تحمل کرده و سعی دارند از نوسانات کوتاه مدت بازار به سود برسند. زمانی اسکالپر موفق می شود که دانش بیشتری به دست آورد، بازار را به طور مداوم رصد کرده و بتواند هیجانات و احساسات خود را کنترل کند.

سوالات متداول

اسکالپر کیست؟

کسی که به دنبال سود از نوسانات کوتاه‌مدت است.

بازه زمانی معاملات اسکالپر چقدر است؟

بسیار کوتاه

اسکالپر از چه ابزاری استفاده می‌کند؟

تحلیل تکنیکال

Leave a Comment

با استفاده از این فرم، تایید میکنید که قوانین وبسایت را خوانده اید و با آن موافق هستید.